Over mij

Mijn verhaal

Mijn naam is Michelle Oey. Als kind was ik al erg intuïtief en heldervoelend. Mijn omgeving begreep dat niet. Ik was gewoon het gevoelige kind met een flinke dosis fantasie.

Passie

Mijn passie voor het werken met dromen ontstond toen ik zelf te kampen kreeg met een periode waarin ik veel, onrustig en chaotisch droomde. Ik werd vermoeider wakker dan ik de nacht ervoor was gaan slapen. Vage beelden waar ik geen touw aan vast kon knopen spookten overdag door mijn hoofd en mijn concentratie begon eronder te lijden.

In plaats van mijn heil te zoeken in slaapmedicatie ben ik zelf op onderzoek uit gegaan. Tijdens mijn zoektocht naar manieren om rustiger te slapen kwam ik in aanraking met Seidr, het Noorse sjamanisme. Hoe verder ik me erin verdiepte hoe meer het voelde als thuis.

Met behulp van de beschikbare kennis binnen Seidr ontwikkelde ik mijn eigen methode om mijn dromen te herinneren en te analyseren en gebruikte deze kennis tijdens momenten van bezinning en zelfreflectie.

Ik kreeg steeds vaker de vraag of ik iemand kon helpen bij het duiden van zijn of haar dromen. Ik besefte dat ik ontzettend veel plezier en voldoening haalde uit deze sessies.

Passievol werken

Lange tijd heb ik gezocht naar werk waar ik écht gelukkig van werd en waar ik mijn passie in kwijt kon. Droom coaching bleef steeds terug komen.

Ik werk graag met mensen en hun persoonlijke ontwikkeling. Ik geniet van de uitdaging als iemand bij me komt en vraagt of ik zijn of haar droom wil analyseren. Ik vind het prachtig om te zien hoe iemand groeit van dat stukje kennis dat in hemzelf verborgen zat.

Uiteindelijk heb ik de stap gewaagd om hier mijn werk van te maken.

Ik ben in de wieg gelegd voor droom coaching.