Droom analyse

Droom analyse

Met een droom analyse, ook wel droomduiding genoemd, ontrafelen we de droombeelden die jouw onderbewuste heeft gecreëerd tijdens je slaap. We gaan op zoek naar wat jouw onderbewuste je duidelijk probeert te maken.

Vanuit de oude natuurreligies werd er veel waarde gehecht aan dromen en hun betekenis. Sommigen zagen de dromen als voorspellingen. Anderen dachten dat dromen directe boodschappen waren van de goden of geneeskrachtige eigenschappen hadden.

Er zijn zelfs bronnen van droomtempels en belangrijke figuren in de geschiedenis die zich toelegden op droomduiding en analyse.

Dromen en hun betekenis houden ook de wereld van de wetenschap geboeid. Tot op heden is er nog geen eenduidige verklaring gevonden wat dromen precies zijn en waarvoor ze dienen. Dat betekent echter niet dat ze geen waarde kunnen hebben.

Hoe dan ook: we dromen allemaal en we zoeken er een betekenis of boodschap in.

Persoonlijke aanpak

Een goede droom analyse vereist een persoonlijke aanpak. Iedereen droomt op zijn eigen manier. De symbolen in dromen kunnen voor iedereen wat anders betekenen. Daarom heb je in de meeste gevallen niet veel aan de standaard verklaringen die je overal op het internet kunt vinden. Door een droom vanuit een persoonlijk perspectief te benaderen zul je veel sneller tot de betekenis van je droom komen.

Vraag nu jouw droom analyse aan.

Copyright © 2020 Droomjager | My Music Band by Catch Themes