Stad van verandering

Cezar stuurde me een bericht met de vraag of ik hem kon helpen om zijn droom te verklaren:

Ik had deze droom een tijd geleden en ik kan me hem nog steeds herinneren.
Ik vloog boven een stad. Of eigenlijk leek het alsof ik met mijn ogen de hele stad kon overzien. De locatie bleef veranderen. Eerst was het stad, toen een poort. Vervolgens veranderde het in een muur en weer terug naar een normale stad.

De gebouwen waren vaag en niet gedetailleerd maar het centrum van de stad was een vierkant.

Er verscheen een golf van gedaantes in witte kleding. Vervolgens verscheen er een golf van gedaantes in rode kleding. Beide groepen waren zoals de gebouwen, vaag en niet gedetailleerd.

Van elke groep was er echter één gedaante die eruit sprong. Elk aan een kant. Ze stonden op een soort verhoging en leken naar elkaar te schreeuwen terwijl de twee groepen met elkaar leken te botsen.

Cezar, Roemenië

Image by 畅 苏

Cezar vertelde dat hij verward was over wat hij zag gebeuren omdat hij niet begreep waar de figuren op de verhogingen het over hadden. Ook het feit dat de locatie steeds leek te veranderen verwarde hem.

De twee groepen die in botsing met elkaar waren leek te duiden op een aankomende keuze die elk hun sterke positieve en negatieve kanten hadden.

De figuren op de verhogingen roepen letterlijk om alle aandacht. Het bleek dat Cezar niet lang na deze droom de keuze moest maken of hij van school zou wisselen. Zulke veranderingen kunnen grote impact hebben op het verloop van je studie, carrière en leven. En van te voren kun je niet voorspellen hoe zo’n keuze uitvalt. Het is dus niet heel raar dat zulke beslissingen je bezig kunnen houden.

De omgeving die constant veranderde leek hier eveneens op aan te sluiten, aangezien verandering van school ook verandering van locatie betekende.

Heb jij ook zo’n bijzonder verwarrende droom waar je graag de betekenis of boodschap van wilt weten? Neem dan snel contact op.